Firmaprofil

Flauenskjold A/S er et firma med stolte traditioner i konstant udvikling. Vi har siden Chresten Flauenskjold i 1960 grundlagde firmaet arbejdet målrettet på at blive førende på det danske marked. Vi gør vores yderste for at være den foretrukne leverandør og partner indenfor de 3 fagområder, vi arbejder med. Vore leverandører er førende indenfor hver deres område og har anerkendte mærkevarer ikke blot i Danmark, men også i store dele af Europa og resten af verden.

Autolak (auto):
Vi har i mere end 40 år været leverandør til landets autolakerere og har gennem tiden opbygget et attraktivt produktsortiment bestående af højkvalitets autolak og et bredt tilbehørsprogram, alt sammen kan ses under afsnit Auto.

Farvehandlere/byggemarkeder (detail):
Vi arbejder hele tiden på at have et bredt og tidssvarende sortiment til alle farvehandlere og ”gør det selv” markeder. Vore mål er at være en totalleverandør, der kan levere alt til detailbutikken bortset fra maling. Se vore mange agenturer og attraktive produkter under afsnit Detail.

Metal- og træindustrien (industri):
Vi har gennem lang tid været leverandør til metal-, jern- og træindustrien med førende overflade produkter af høj kvalitet. Hertil kommer et omfattende tilbehørsprogram. Se de mange produkter under afsnit Industri.

At arbejde indenfor 3 forskellige, dog relaterede fagområder kræver meget af firmaets medarbejdere. Vi sætter derfor en ære i at yde vore kunder en høj service, der afspejles i stor faglig viden. Det er et stort mål, der kræver meget af alle i firmaet, og vi sørger hele tiden for at tilegne os et højt produktkendskab samt opdatere alles ”know how”.

Vort mål er klart, vi ønsker at være en totalleverandør indenfor de 3 fagområder, Auto, Detail og Industri.